Οι υπηρεσίες του Δημοσίου σε πλήρη λειτουργία απο την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Οι υπηρεσίες του Δημοσίου σε πλήρη λειτουργία απο την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/7-6-2020), άρθρο 19, παρ. 2, από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, οι υπηρεσίες του Δημοσίου θα τελούν σε πλήρη λειτουργία για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα μπορεί πλέον να προσέρχεται αυτοπρόσωπα χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού. Η τήρηση της ελάχιστης απόστασης του ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των πολιτών εντός των δημοσίων υπηρεσιών είναι υποχρεωτική.

Ο Δήμος Κυθήρων, προτρέπει ωστόσο τους Δημότες να συνεχίσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός εντός του Δημαρχείου και του ΚΕΠ και να εξυπηρετούνται ταχύτερα και ασφαλέστερα.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης


Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Δείτε επίσης:
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ