Αντιδήμαρχοι

Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Σούγιαννης

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954. Πτυχιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Εργάζεται από το 1980 σχεδόν αποκλειστικά με τα Κύθηρα.
Μέλος επί σχεδόν 3 δεκαετίες των Διοικητικών Συμβουλίων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών και της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών, στην οποία κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι πατέρας δύο παιδιών.
Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κυθήρων τα έτη 2003-2011, αποκομίζοντας σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία.


Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ζαντιώτης

Γεννήθηκε το 1946 στον Καραβά Κυθήρων. Από το 1964 ως το 2000 διατηρούσε επιχειρήσεις στην Αυστραλία & από τότε έως και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος Αγ. Πελαγίας Κυθήρων. Υπήρξε μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Αγ. Πελαγίας & επί μια τετραετία μέλος του δημοτικού διαμ/τος Ποταμού. Το 2009 ήταν μέλος επιτροπής για την ορθολογική ανάπτυξη των Κυθήρων. Επίσης υπήρξε μέλος της επιτροπής «ΠΕΛΑΓΙΟΜΑΝΙΑ» (καθαρισμός των παραλιών-ευπρεπισμος & καθαριότητα Αγ. Πελαγίας). Ενεργό μέλος Δ.Σ Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού.


Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κομηνός

Γεννήθηκε το 1951 στα Κύθηρα όπου και μένει όλη του την ζωή. Σπούδασε αρχαιολογία & μεσαιωνικές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχοντας ως δάσκαλο, μεταξύ άλλων, και τον ανασκαφέα της Βεργίνας Μανόλη Ανδρόνικο, ο οποίος τον εκτιμούσε ιδιαίτερα. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός και ως λυκειάρχης για 23 συναπτά έτη στα Κύθηρα. Στα 1979 επανίδρυσε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κυθήρων.
Διετέλεσε για πολλά χρόνια έφορος αθλητικών τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Κυθήρων και γραμματέας του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Κυθήρων.
Από το 1990-98 υπήρξε κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Κυθήρων. Το 1992 ως πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου οργάνωσε την αποκομιδή των σκουπιδιών στο νησί μας με την αγορά των τριών πρώτων απορριμματοφόρων & 800 κάδων.
Για χρόνια υπήρξε συνεργάτης εφημερίδων και περιοδικών και είναι ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας “ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ” της οποίας η έκδοση έχει ανασταλεί προσωρινά. Είναι από το 2010 δημοτικός σύμβουλος Κυθήρων. Ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις εδώ και 30 χρόνια απ΄ όπου και το γνωστό παρεπίθετο «Ζορμπάς».
Το Σεπτέμβριο του 2014 ορίστηκε Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Κυθήρων έχοντας υπό την ευθύνη του σειρά σημαντικών τομέων της καθημερινότητας και της διοικητικής λειτουργίας του Δήμου.


Αντιδήμαρχος Ιωάννης Κατσανεβάκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στα Αντικύθηρα.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παρασκευαϊδου, Διευθύντρια του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Κυθήρων και έχουν δύο παιδιά. Μέχρι το 2007 έζησε μόνιμα στα Αντικύθηρα, όπου ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε με την καθημερινότητα και την επίλυση των προβλημάτων του ακριτικού νησιού. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του νησιού του. Διετέλεσε για 12 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Αντικυθήρων.
Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων με την παράταξη της πλειοψηφίας και έχει αναπτύξει αξιόλογη δράση στον τομέα του εθελοντισμού και της πολιτικής προστασίας, ενώ είναι πιστοποιημένος εθελοντής πυροσβέστης.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου και Αντιδήμαρχος σε θέματα καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας.