Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://kythira.gr Αποτελεί την επίσημη διοικητική ιστοσελίδα του Δήμου Κυθήρων.

Δικαιώματα υλικού

Για την δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας χρησιμοποιήθηκε ή κοινοποιήθηκε υλικό και από διάφορους δημιουργούς, (φωτογράφους, βιντεολήπτες, ιστοτόπους), οι οποίοι το προσέφεραν αφιλοκερδώς και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Το υλικό του ιστότοπου αυτού, (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ),   ανήκουν αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Δήμου Κυθήρων και των δημιουργών τους. Απαγορεύεται η αντιγραφή και χρήση τους από οποιονδήποτε χωρίς την έγγραφη άδεια του Δήμου Κυθήρων.

Ποια προσωπικά μου δεδομένα συλλέγονται και πώς;

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.