Παιδικές χαρές

Ο Δήμος Κυθήρων διαθέτει σύγχρονες πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Οι παιδικές χαρές καθώς και τα όργανα που υπάρχουν σε αυτές είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το Νόμο και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς εξασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες παιχνιδιού για τα παιδιά που τις επισκέπτονται.
Οι Παιδικές χαρές αυτές βρίσκονται στους οικισμούς Κάλαμο, Λιβάδι, Κεραμωτό, Λογοθετιάνικα, Διακόφτι, Φριλιγκιάνικα και Μητάτα και έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους.
Ο Δήμος Κυθήρων θέλοντας να δημιουργήσει ασφαλείς υποδομές για τα παιδιά το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακαινίσει και πιστοποιήσει παλαιότερες παιδικές χαρές που βρίσκονται και σε άλλα σημεία του νησιού.

Στον παρακάτω διαδραστικό χάρτη μπορείτε να δείτε τις θέσεις των Παιδικών χαρών καθώς και σχετικές φωτογραφίες για κάθε μια.

Άθληση & Ψυχαγωγία

Στο χάρτη μπορείτε να δείτε τα σημεία που βρίσκονται οι πιστοποιημένες Παιδικές χαρές του Δήμου Κυθήρων. Κάνοντας κλικ σε κάθε παιδική χαρά βλέπετε πληροφορίες και φωτογραφίες γι’ αυτήν.

Στο χάρτη επίσης μπορείτε να δείτε και τους αθλητικούς χώρους στο νησί, (γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, κ.α.) Κι εδώ κάνοντας κλικ σε κάθε παιδική χαρά βλέπετε πληροφορίες γι’ αυτά.