Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER

Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER

Ο Δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με το «Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής», διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Τοπικού Προγράμματος “CLLD/ LEADER 2014 – 2020” με τίτλο «Πολιτισμός & Περιβάλλον “Εν Πλω”».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Φρατσίων (παλαιό Δ.Σ.), στα Κύθηρα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων και στόχος της εκδήλωσης είναι η ευρεία δημοσιοποίηση του τοπικού προγράμματος, με αφορμή την ολοκλήρωση του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014 – 2020, την προσεχή έναρξη του Προγράμματος LEADER 2023-2027 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝ ΠΛΩ», καθώς και του Προγράμματος Ανάπτυξης της Παράκτιας Ζώνης και Αναβάθμισης Λιμενικών Υποδομών «Η τοπική στρατηγική ΠΑΛΥΘ 2021-2027 για την ΟΤΔ Γαλάζια Ρότα».
Το τριήμερο 11 – 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν από τα στελέχη του Δικτύου, επιτόπιες επισκέψεις σε όλα τα έργα και οι επενδυτές θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Κατεβάστε την πρόσκληση
Κατεβάστε το πρόγραμμα

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης