ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αναγνώριση Κινδύνων και Μείωση Διακινδύνευσης στην Π.Ε. Νήσων: Δήμος Κυθήρων»,

ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αναγνώριση Κινδύνων και Μείωση Διακινδύνευσης στην Π.Ε. Νήσων: Δήμος Κυθήρων»,

O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, o Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αναγνώριση Κινδύνων και Μείωση Διακινδύνευσης στην Π.Ε. Νήσων: Δήμος Κυθήρων», που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φρατσίων Κύθηρα, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρες 11:00 – 13:00.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) για την εκπόνηση έρευνας με τίτλο «Εκτίμηση κινδύνων Σεισμού, Πυρκαγιάς και Πλημμύρας στην Περιφέρεια Αττικής». Αποτελεί την δεύτερη από τις ενημερωτικές Ημερίδες με έμφαση στις νησιωτικές περιοχές που προβλέπονται από το έργο.

Κατεβάστε την πρόσκληση από εδώ
Κατεβάστε το πρόγραμμα από εδώ

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης


Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Δείτε επίσης:
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ