Διαδικτυακή συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO»

Διαδικτυακή συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO»

Διαδικτυακή συνάντηση είχε την Κυριακή 21/2/2021 ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης με το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO». Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Λουράντος και ο υπεύθυνος τουριστικής προβολής του Δήμου Κυθήρων Παναγιώτης Γιαννιώτης.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου κα. Βανέσα Ράϊκου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με την πορεία  νομιμοποίησης του συλλόγου, καθώς και για το πλάνο των επικοινωνιακών ενεργειών προβολής που θα ακολουθήσει. Επίσης ζήτησε την συμμετοχή του Συλλόγου στην διαμόρφωση της μελέτης τουριστικής προβολής που εκπονεί ο Δήμος Κυθήρων με την εταιρία Altius, η οποία και έγινε δεκτή.

Κατόπιν ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με τα έργα υποδομής που εκτελούνται ή θα εκτελεσθούν σύντομα στο νησί τα οποία άπτονται του τουριστικού τομέα, καθώς και για τις ενέργειες προβολής που σχεδιάζει ο Δήμος για το 2021, μέρος των οποίων είναι και η δημιουργία του νέου λογότυπου και των νέων έντυπων του Δήμου Κυθήρων που θα παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα. Τόνισε επίσης για ακόμα μία φορά πόσο πολύτιμη είναι η συμμετοχή των επαγγελματιών στην διαμόρφωση του γενικότερου τουριστικού πλάνου του Δήμου αφού ουσιαστικά αυτοί είναι οι πρεσβευτές των Κυθήρων στον επισκέπτη του νησιού, ενώ είναι και οι πρώτοι που δέχονται τα θετικά ή αρνητικά σχόλιά του.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και συνεργατικό κλίμα το οποίο πιστεύουμε θα διατηρηθεί και στο μέλλον.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης