Νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Κυθήρων

Νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Κυθήρων

Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και ανέλαβε υπηρεσία αυθημερόν, την Παρασκευή 30/10/2020 ο νέος μόνιμος υδραυλικός του Δήμου μας κ. Κωνσταντίνος Σιάρμαλης, επιτυχών του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2009. Από τον ίδιο διαγωνισμό εκκρεμεί ακόμα η πρόσληψη ενός μόνιμου οδηγού, που θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επομένων εβδομάδων.

Παράλληλα, αναμένεται και η πρόσληψη ενός ΠΕ Χημικού Μηχανικού, από το διαγωνισμό 10Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Επιπλέον, με την αριθμ. 42/30.9.2020 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού έτους 2021, δυνάμει του αρ.51 του ν.4622/2019. Για το Δήμο Κυθήρων εγκρίθηκε η κάλυψη 2 κενών θέσεων τακτικού προσωπικού ως εξής:

  1. ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
  2. ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών

Η διοίκηση του Δήμου μας υλοποιεί στο ακέραιο την δέσμευσή της για την ανανέωση του μόνιμου προσωπικού του Δήμου (που τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί δραματικά) σε κρίσιμους τομείς, όπως στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στην καθημερινότητα. Με τις προσλήψεις αυτές στελεχώνεται ο Δήμος μας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό και θα μπορεί να επιτελέσει καλύτερα το ρόλο του και να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα τους δημότες.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης