Νέες κοινόχρηστες υποδομές στο Δήμο μας

Νέες κοινόχρηστες υποδομές στο Δήμο μας

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Κοντελετούς Λιβαδίου παραχώρησε προς το Δήμο αδαπάνως τη χρήση έκτασης 3,5 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Λιβαδίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων, καλύπτοντας έτσι μια μεγάλη αναγκαιότητα για την ευρύτερη περιοχή. Η Οικονομική Επιτροπή με την 109/2020 απόφασή της εξουσιοδότησε το Δήμαρχο για την υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης, που υπεγράφη από το Δήμαρχο και τον Ιερέα π. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μητάτων «Η Μυρτιά» παραχώρησε προς το Δήμο αδαπάνως τη χρήση οικοπέδου πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Μητάτων, προκειμένου να κατασκευαστεί από το Δήμο σύγχρονη, ασφαλής και πιστοποιημένη παιδική χαρά. Η Οικονομική Επιτροπή με την 110/2020 απόφασή της εξουσιοδότησε το Δήμαρχο για την υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης, που υπεγράφη από το Δήμαρχο και από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Μελανία Μάττη.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τόσο τον Ι. Ν. Παναγίας Κοντελετούς Λιβαδίου όσο και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μητάτων «Η Μυρτιά» για την ευγενή τους διάθεση, που αποτελεί προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης