Υπογραφή σύμβασης έργου δημοτικής οδοποιίας

Υπογραφή σύμβασης έργου δημοτικής οδοποιίας

Το πρωί της Παρασκευής 25/10/2019 υπεγράφη στο Δημαρχείο Κυθήρων μεταξύ του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Ν & Κ ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ» η σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικής Οδοποιίας Νήσου Κυθήρων» που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η ωρίμανση του έργου έγινε από το Δήμο Κυθήρων που ολοκλήρωσε τις μελέτες ήδη στον πρώτο χρόνο της πρώτης θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Το έργο αφορά στην βελτίωση των οδών (διαπλατύνσεις, τεχνικά, αντιπλημμυρικές επεμβάσεις και ασφαλτόστρωση) προς την παραλία του Μελιδονιού, την παραλία της Κακής Λαγκάδας, την οδό Αγίας Πελαγίας – Αγίας Αναστασίας και την οδό Διακοπουλιάνικα – Προγκί – Άγ. Ιωάννης Γερακαρίου. Πρόκειται για πολύ σημαντικά οδικά έργα μείζονος σημασίας, που η υλοποίησή τους αποτελούσε αίτημα των τοπικών κοινοτήτων επί σειρά ετών. Τα έργα αυτά βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών και παράλληλα σχετίζονται άμεσα και με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου με βάση τις μελέτες είναι 2.475.000,00€ και το ποσό της σύμβασης, μετά την επιτευχθείσα έκπτωση 44,9%, ανέρχεται σε 1.368.579,84€.

Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης