Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής

Με μια σεμνή και άρτια οργανωμένη τελετή, δόθηκε ο νενομισμένος όρκος των αιρετών που από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τη Διοίκηση των οργάνων και των Κοινοτήτων του Δήμου Κυθήρων.

Η τελετή έλαβε χώρα, το βράδυ της Παρασκευής 30/8/2019 στην αίθουσα “Δημήτριος Στάης” του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στη Χώρα παρουσία πλήθους κόσμου. Τη θρησκευτική ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ και τον πολιτικό όρκο όσων αιρετών τον επέλεξαν, ανέγνωσε ο Δήμαρχος.

Τιμητική ήταν η παρουσία του Δημάρχου Καραβά της Κύπρου κ. Νίκου Χατζηστεφάνου με τη σύζυγό του και του Προέδρου της Νεολαίας Καραβά κ. Μάριου Μούγη.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καραβά, οι 2 επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και η τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλία του Δημάρχου.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο ο αγιασμός για την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου και θα ακολουθήσει η υπογραφή του πρωτοκόλλου εγκατάστασης και ανάληψης καθηκόντων από τους αιρετούς της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστούμε όσα εκ των τοπικών Μ.Μ.Ε. κάλυψαν την τελετή.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης