Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

τα Κύθηρα

Ανάμεσα στο Αιγαίο και το Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό προβάλλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων.
Μύθοι και παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου δίνουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργώντας στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό αίσθημα μοναδικότητας.
Το απόλυτο Μεσογειακό φως, η πλούσια εναλλαγή των τοπίων καθώς και τα διάσπαρτα μνημεία του κληροδοτημένου μας πολιτισμού δηλώνουν τη μοναδικότητα των Κυθήρων, αυτού του τόπου που βρέθηκε σ' ένα σταυροδρόμι πολιτιστικών επιρροών και ισορρόπησε την ελληνική παράδοση με την επίδραση της Δύσης, πλάθοντας έναν ιδιόμορφο κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.
Πιστεύοντας ότι ο δικτυακός μας χώρος θα βοηθήσει τον επισκέπτη του να "ανακαλύψει" τις ομορφιές του νησιού μας, σας καλωσορίζουμε στα "ηλεκτρονικά" Κύθηρα.

χρήσιμα !

σας ενδιαφέρει ...Γαλάζια Σημαία στα Κύθηρα

νέα και ανακοινώσεις ...

Πανηγυρική Δοξολογία για την 74η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Κυθήρων από τις Δυνάμεις της Κατοχής... δείτε περισσότερα εδώ
Επίσκεψη κλιμακίου κτηνιάτρων από την Περιφερειακή ενότητα νήσων... δείτε περισσότερα εδώ
Εφαρμογή φυτοπροστατευτικων προϊόντων στους φοίνικες της πλατείας της Χώρας ... δείτε περισσότερα εδώ  
Υποβολή Τελών παρεπιδημούντων & εκδιδομένων λογαριασμών... δείτε περισσότερα εδώ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λόγω βλάβης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα υπάρξουν αύριο 28/8/2018  διακοπές υδροδότησης από 8 - 11 πμ στους οικισμούς Περλεγκιάνικα και Ντουριάνικα.
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και «ευπαθείς» περιοχές, ζώνης ευθύνης μας, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2018 ... κάντε κλικ εδώ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λόγω βλάβης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα υπάρξουν σήμερα διακοπές υδροδότησης στην τοπική Κοινότητα Καρβουνάδων καθώς και στους τριγύρω της οικισμούς. Γίνονται προσπάθειες για άμεση λύση των προβλημάτων.
Ορισμός υπαλλήλων για εκτέλεση καθηκόντων Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κυθήρων και συντάξαντα χρηματικών ενταλμάτων του Δήμου Κυθήρων δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4555/2018 ... δείτε περισσότερα εδώ
Ματαίωση επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας ... δείτε περισσότερα εδώ
 Συνδρομή των Κυθηρίων στους πυρόπληκτους της Αττικής ... δείτε περισσότερα εδώ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εξαιτίας της πραγματοποίησης εκδηλώσεων στο νησί μας, και ειδικά στην περιοχή Καψαλίου, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η κίνηση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό Καψαλίου καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωσης προς Κάμπινγκ μέχρι πλατεία, την ημέρα του Σαββάτου 28/7 και κατά το διάστημα από 8:00π.μ. μέχρι 16:00μ.μ.
Aνανέωση άδειας χρήσης κοινόχρηστων χώρων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, (ΚΥΕ) ... δείτε περισσότερα εδώ

Στα πλαίσια του κανονισμού προστασίας γενικών δεδομένων, (GDPR), την οδηγία δηλαδή της ΕΕ για την προστασία δεδομένων, που τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου, 2018, ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα του Δήμου μας δεν χρησιμοποιεί cookies και δεν συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα χρηστών.

για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις κάντε κλικ εδώ