Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

τα Κύθηρα

Ανάμεσα στο Αιγαίο και το Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό προβάλλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων.
Μύθοι και παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου δίνουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργώντας στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό αίσθημα μοναδικότητας.
Το απόλυτο Μεσογειακό φως, η πλούσια εναλλαγή των τοπίων καθώς και τα διάσπαρτα μνημεία του κληροδοτημένου μας πολιτισμού δηλώνουν τη μοναδικότητα των Κυθήρων, αυτού του τόπου που βρέθηκε σ' ένα σταυροδρόμι πολιτιστικών επιρροών και ισορρόπησε την ελληνική παράδοση με την επίδραση της Δύσης, πλάθοντας έναν ιδιόμορφο κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.
Πιστεύοντας ότι ο δικτυακός μας χώρος θα βοηθήσει τον επισκέπτη του να "ανακαλύψει" τις ομορφιές του νησιού μας, σας καλωσορίζουμε στα "ηλεκτρονικά" Κύθηρα.

χρήσιμα !

σας ενδιαφέρει ...Γαλάζια Σημαία στα Κύθηρα

νέα και ανακοινώσεις ...

 Ανακοίνωση: Λόγω των εργασιών που εκτελούνται από την ΜΟΜΚΑ, ο δρόμος από τον οικισμό Γερακιάνικα μέχρι τη βάση του Ναυτικού παρατηρητηρίου της Αγίας Ελέσσας, θα παραμένει κλειστός από τη Δευτέρα 21/5/2018 και για είκοσι ημέρες. Θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση των οχημάτων του Ναυτικού παρατηρητηρίου.

Ανακοίνωση: Λόγω των εργασιών που εκτελούνται από την ΜΟΜΚΑ στον δρόμο από Γερακιάνικα έως την βάση του Ναυτικού στην Αγία Ελέσσα, παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εργασία στην περιοχή να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους προς το συγκριμένο τμήμα του δρόμου, καθώς δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων της ΜΟΜΚΑ.
Ανακοίνωση για τις εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Κυθήρων για το Σχολικό Έτος 2018-2019 ... κάντε κλικ εδώ | κατεβάστε την αίτηση εδώ
Συνοπτική κατάσταση προϋπολογισμού 2018 ... κάντε κλικ εδώ
Υποδοχή Αγίου Φωτός στον Κρατικό Αερολιμένα Κύθηρων «Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης» .. κάντε κλικ εδώ
Πρόσκληση συνεδρίασης συντονιστικού οργάνου .. κάντε κλικ εδώ
Προκήρυξη από την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, δημόσιας, φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για τις παραλίες, την Πέμπτη 12.04.2018 ώρα 09:00 – 14:00 , στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο στη Χώρα. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον... κάντε κλικ εδώ  

Ανακοίνωση:  Αιτήσεις από δημότες και κατοίκους του νησιού, σχετικά με προτάσεις – υποδείξεις σημείων προς τσιμεντόστρωση... κάντε κλικ εδώ
Επιστολή του Δημάρχου προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την λειτουργία το αποχετευτικό του Μυλοποτάμου... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση:  Την Πέμπτη 15/3 θα πραγματοποιηθούν διακοπές υδροδότησης σε οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας Ποταμού και Λογοθετιανίκων, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:  Την Τρίτη 13/3 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στον Ποταμό, από 09:00' έως 12:00' λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:  Την Πέμπτη 8/3 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Παλαιόπολη και Αυλαίμωνας, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:  Απαγορεύεται η τοποθέτηση κάδων και απορριμμάτων στο δρόμο από Ι.Ν. Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων έως την είσοδο του Ενετικού κάστρου της Χώρας.

για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις κάντε κλικ εδώ