Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

τα Κύθηρα

Ανάμεσα στο Αιγαίο και το Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό προβάλλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων.
Μύθοι και παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου δίνουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργώντας στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό αίσθημα μοναδικότητας.
Το απόλυτο Μεσογειακό φως, η πλούσια εναλλαγή των τοπίων καθώς και τα διάσπαρτα μνημεία του κληροδοτημένου μας πολιτισμού δηλώνουν τη μοναδικότητα των Κυθήρων, αυτού του τόπου που βρέθηκε σ' ένα σταυροδρόμι πολιτιστικών επιρροών και ισορρόπησε την ελληνική παράδοση με την επίδραση της Δύσης, πλάθοντας έναν ιδιόμορφο κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.
Πιστεύοντας ότι ο δικτυακός μας χώρος θα βοηθήσει τον επισκέπτη του να "ανακαλύψει" τις ομορφιές του νησιού μας, σας καλωσορίζουμε στα "ηλεκτρονικά" Κύθηρα.

χρήσιμα !

σας ενδιαφέρει ...Γαλάζια Σημαία στα Κύθηρα

νέα και ανακοινώσεις ...

Ανακοίνωση:
  Λόγω βλάβης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα  υπάρξουν τις επόμενες ώρες προβλήματα υδροδότησης στον Δρυμώνα και στα τριγύρω του χωριά.

Ανακοίνωση:  Λόγω βλάβης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα  υπάρξουν τις επόμενες ώρες προβλήματα υδροδότησης στο Διακόφτι.
Ανακοίνωση: Λόγω σοβαρής βλάβης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα  υπάρξουν τις επόμενες ημέρες προβλήματα υδροδότησης στους οικισμούς Αρωνιάδικα, Βαμβακαράδικα, Πιτσινάδες, Φριλιγκιάνικα, Αλοϊζιάνικα και  Καστρισιάνικα.

Έγκριση Διακήρυξης και όρων δημοπράτησης έργου “Πλακοστρώσεις Δημοτικών Οδών“
Έγκριση Διακήρυξης και όρων δημοπράτησης έργου “Διάνοιξη νέων γεωτρήσεων στις θέσεις Διστέρνια, Αγριοσυκιά και Μαρκεσάκια “

Πρόγραμμα του 10ου forum της αυτοδιοίκησης στα Κύθηρα | 8 – 10 Ιουνίου 2018 ... κάντε κλικ εδώ

Ανακοίνωση πρόσληψης εργατών Γενικών Καθηκόντων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο (2) μηνών ... κάντε κλικ εδώ  
2ο Θερινό Σχολείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αγωγής και Επικοινωνίας ... κάντε κλικ εδώ
Επιστολή του Δημάρχου σχετικά με την κατασκευή του δρόμου της Αγίας Αναστασίας ... κάντε κλικ εδώ
 
 Επιστολή του Δημάρχου στους Προέδρους και εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων ... κάντε κλικ εδώ  
 Ανακοίνωση: Λόγω των εργασιών που εκτελούνται από την ΜΟΜΚΑ, ο δρόμος από τον οικισμό Γερακιάνικα μέχρι τη βάση του Ναυτικού παρατηρητηρίου της Αγίας Ελέσσας, θα παραμένει κλειστός από τη Δευτέρα 21/5/2018 και για είκοσι ημέρες. Θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση των οχημάτων του Ναυτικού παρατηρητηρίου.
Ανακοίνωση: Λόγω των εργασιών που εκτελούνται από την ΜΟΜΚΑ στον δρόμο από Γερακιάνικα έως την βάση του Ναυτικού στην Αγία Ελέσσα, παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εργασία στην περιοχή να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους προς το συγκριμένο τμήμα του δρόμου, καθώς δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων της ΜΟΜΚΑ.

για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις κάντε κλικ εδώ