Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

τα Κύθηρα

Ανάμεσα στο Αιγαίο και το Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό προβάλλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων.
Μύθοι και παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου δίνουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργώντας στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό αίσθημα μοναδικότητας.
Το απόλυτο Μεσογειακό φως, η πλούσια εναλλαγή των τοπίων καθώς και τα διάσπαρτα μνημεία του κληροδοτημένου μας πολιτισμού δηλώνουν τη μοναδικότητα των Κυθήρων, αυτού του τόπου που βρέθηκε σ' ένα σταυροδρόμι πολιτιστικών επιρροών και ισορρόπησε την ελληνική παράδοση με την επίδραση της Δύσης, πλάθοντας έναν ιδιόμορφο κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.
Πιστεύοντας ότι ο δικτυακός μας χώρος θα βοηθήσει τον επισκέπτη του να "ανακαλύψει" τις ομορφιές του νησιού μας, σας καλωσορίζουμε στα "ηλεκτρονικά" Κύθηρα.

χρήσιμα !

σας ενδιαφέρει ...Γαλάζια Σημαία στα Κύθηρα

νέα και ανακοινώσεις ...

Επιστολή του Δημάρχου προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την λειτουργία το αποχετευτικό του Μυλοποτάμου... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση:  Την Πέμπτη 15/3 θα πραγματοποιηθούν διακοπές υδροδότησης σε οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας Ποταμού και Λογοθετιανίκων, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:
  Την Τρίτη 13/3 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στον Ποταμό, από 09:00' έως 12:00' λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:  Την Πέμπτη 8/3 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Παλαιόπολη και Αυλαίμωνας, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης.
Ανακοίνωση:  Απαγορεύεται η τοποθέτηση κάδων και απορριμμάτων στο δρόμο από Ι.Ν. Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων έως την είσοδο του Ενετικού κάστρου της Χώρας.
Επιστολή του Δημάρχου
προς το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης σχετικά με την λειτουργία του παζαριού του Ποταμού ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση:  Την Τετάρτη 28/2/2018 θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, από 09:00’ μέχρι 13:00’. Η διακοπή θα γίνει λόγω συντήρησης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης της περιοχής.
Ανακοίνωση:
 
Η κοπή των καμένων δέντρων πλησίον οδών συχνής κυκλοφορίας δεν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί ξανά την επόμενη Παρασκευή 2 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Κομηνό.
Ανακοίνωση:  Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στα Κοντολιάνικα Κυθήρων θα είναι ανοιχτή κάθε Πέμπτη από 17:00’ έως 20:00’ και κάθε Σάββατο από 10:00’ έως 14:00’.

Ανακοίνωση
:
Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου το τμήμα του δρόμου από διασταύρωση Επαρχιακού δρόμου Χώρας – Ποταμού στα Δόκανα έως τον Μυλοπόταμο θα παραμείνει κλειστό από 9:00’πμ μέχρι 13:30’μμ λόγω κοπής καμένων δέντρων.

 Επιστολή του Δημάρχου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας σχετικά με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση: Η κοπή των καμένων δέντρων πλησίον οδών συχνής κυκλοφορίας σταμάτησε και θα πραγματοποιηθεί ξανά την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Κομηνό πριν προβούν σε κοπή, προκειμένου να τους υποδείξει κατόπιν έγκρισης της Δασικής Υπηρεσίας τα δέντρα που πρέπει να κοπούν.
Ανακοίνωση:
Το προσεχές δεκαήμερο θα κοπούν τα επικίνδυνα καμένα δέντρα που βρίσκονται σε δενδροστοιχίες πλησίον των δρόμων του νησιού. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την κοπή των δέντρων αυτών να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Κομηνό.
Εόρτιες επισκέψεις Δημάρχου  ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
και μέτρων προστασίας  ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2017 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ... κάντε κλικ εδώ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) Ιδιωτικού Δικαίου  ... κάντε κλικ εδώ
Κοινή ανακοίνωση Δήμων Κυθήρων και Δήμου Ελαφονήσου σχετικά με τις περιοχές Natura  ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση σχετικά με τις ώρες υποδοχής δημοτών από το Δήμαρχο Κυθήρων  ... κάντε κλικ εδώ
Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο - Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κυθήρων – Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου... κάντε κλικ εδώ
Εκδήλωση με θέμα: "
Το Νερό Στα Κύθηρα" ... κάντε κλικ εδώ

Ανακοίνωση σχετικά με την Επέτειο της Απελευθέρωσης των Κυθήρων από τις Δυνάμεις της Κατοχής ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση σχετικά με το στεγαστικό πρόγραμμα της ΧΕΝ Ελλάδος ... κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση σχετικά με τη τη χορήγηση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ... κάντε κλικ εδώ
Εγγραφο του Δημάρχου
σχετικά με τη ελεύθερη βόσκηση άγριων ζώων ... κάντε κλικ εδώ
Εγγραφο του Δημάρχου σχετικά με τη μεταστέγαση του Α.Τ. Κυθήρων ... κάντε κλικ εδώ

για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις κάντε κλικ εδώ