Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΒΕΝΕΡΗ – ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1964 στην Βρισβάνη (Brisbane) της Αυστραλίας. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέα Τραβασάρο και έχουν δύο παιδιά: το Γιώργο, που είναι πτυχιούχος Ανώτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος και τον Γιάννη, που είναι φοιτητής. Αποφοίτησε από τη σχολή Βιομηχανικής Χημείας του Πολυτεχνείου της Βρισβάνης (Q.I.T) και ειδικεύεται στον έλεγχο βιομηχανικών τροφίμων. Από το 1985 κατοικεί στο νησί των Κυθήρων και ασκεί το επάγγελμα της αγρότισσας. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία μεταδίδοντας τις ομορφιές των Κυθήρων σε όλο τον κόσμο. Από το 1999 μέχρι το 2006 διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κυθήρων, όντας πρόεδρος μιας εκ των τριών μεγαλύτερων κοινοτήτων των Κυθήρων, του Λιβαδίου. Στις 23 Απριλίου 2014 και μετά από συνεννόηση με την ομάδα του κ. Χαρχαλάκη ανακοίνωσε την ένταξή της στην παράταξη «Κύθηρα - Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα».
Αρμοδιότητες

Ορίζεται υπεύθυνη για τις σχέσεις του Δήμου Κυθήρων με τους αποδήμους Κυθήριους και Αντικυθήριους, τις ενώσεις, τους φορείς και συλλόγους αποδήμων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων. Αρμόδια για την υποβολή σχετικών προτάσεων στο Δήμαρχο για την περαιτέρω ενίσχυση και σύσφιξη των δεσμών του Δήμου και του νησιού με τους αποδήμους και τους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησής τους.

ΑΓΓΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στα Χανιά και ζει σαράντα σχεδόν χρόνια στα Κύθηρα και στα Αντικύθηρα. Υπηρέτησε στην Γραμματεία του Αστυνομικού Τμήματος Κυθήρων για έξι χρόνια. Υπηρέτησε ως διοικητικός υπάλληλος στην Κοινότητα Αντικυθήρων για τριάντα χρόνια. Υπηρέτησε επίσης ως διοικητικός υπάλληλος στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Κυθήρων και Αντικυθήρων για πέντε χρόνια, παράλληλα με την Κοινότητα Αντικυθήρων. Υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου για δύο θητείες τον Αγροτικό-Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβαδιού Κυθήρων. Έχει ένα γιό τον Σταύρο, 31 ετών που σήμερα εργάζεται σε Ναυτιλιακή Εταιρεία.
Αρμοδιότητες

Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα:
Α) Οικονομικών Θεμάτων
Β) Τεχνικών Έργων
σύμφωνα με την περιγραφή των καθηκόντων αυτών στην σχετική απόφαση ορισμού Αντιδημάρχων και καθηκόντων αυτών.
Για τους ανωτέρω τομείς θεμάτων ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος θα μπορεί μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να εισηγείται σχετικά θέματα προς το Δ.Σ. και να υπογράφει τις σχετικές εισηγήσεις. Η τελική ευθύνη των εν λόγω θεμάτων παραμένει στον οικείο Αντιδήμαρχο.

ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στα Αντικύθηρα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μέχρι το 2007 έζησε μόνιμα στα Αντικύθηρα, όπου ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε με την καθημερινότητα και την επίλυση των προβλημάτων του ακριτικού νησιού. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του νησιού του. Διετέλεσε για 12 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Αντικυθήρων.
Αρμοδιότητες

Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδικού δικτύου και καθημερινότητας.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Πυροπροστασίας και Π.Σ.Ε.Α.

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1979 στον Ποταμό Κυθήρων, είναι παντρεμένη με τον Μόσχοβο Χρήστο και έχουν ένα αγοράκι 3,5 χρονών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Κυθήρων το 1997, παρέμεινε στο νησί και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του Τουρισμού. Από το 2002 είναι ιδιοκτήτρια Ξενοδοχείου στην Αγία Πελαγία. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Πελαγίας μέχρι σήμερα στον οποίον διετέλεσε Ταμίας για δύο συνεχόμενες θητείες. Το 2006 μαζί με συναδέλφους της ίδρυσαν την «Ένωση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων Αγίας Πελαγίας» στην οποία και παραμένει Πρόεδρος από την ίδρυση της. Από το 2007 έχει αντιπροσωπεύσει την Ένωση σε Τουριστικές Εκθέσεις και έχει δώσει προσωπικό και συλλογικό αγώνα σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον Τουρισμό.
Αρμοδιότητες
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και προβολής. Ειδικότερα, σε ζητήματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, τρόπου και μέσων διαφήμισης, διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου και του νησιού, συμμετοχής σε δράσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

ΚΟΡΩΝΗΣ ΜΗΝΑΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στα Κύθηρα. Τελείωσε το Λύκειο των Κυθήρων το 1998 και στη συνέχεια φοίτησε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αλίμου με ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα». Η πτυχιακή του εργασία στο ΙΕΚ πρώτευσε. Εργάστηκε ως τεχνικός Η/Υ σε ιδιωτικές εταιρείες, καθηγητής σεμιναρίων πληροφορικής (ECDL), εποχιακά στο Δήμο Κυθήρων με αρμοδιότητα τις καταχωρήσεις Δημοτολογίου, εποχιακά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Εργάστηκε επίσης σε Super Market με αρμοδιότητα τις καταχωρήσεις τιμολογίων. Είναι ιδιοκτήτης της γνωστής τουριστικής ιστοσελίδας για τα Κύθηρα www.kythera.gr. Έχει εργαστεί για σειρά ετών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γνωρίζει Αγγλικά. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών.
Αρμοδιότητες
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με την Μαρία Κασιμάτη σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και προβολής. Ειδικότερα, σε ζητήματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, τρόπου και μέσων διαφήμισης, διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου και του νησιού, συμμετοχής σε δράσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Υποβολή προτάσεων για την πολιτική άθλησης και νεολαίας του Δήμου, την εφαρμογή σχετικών προγραμμάτων καθώς και την γενικότερη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών καθώς και τη γενικότερη στήριξη της νέας γενιάς, σε συνεργασία με το Δήμαρχο.

ΜΑΡΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ)
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη & μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ λογιστικής το 1983. Από το 1985 έως το 1999 εργάστηκε σε λογιστήριο μεγάλης εισαγωγικής & εμπορικής εταιρείας ΑΕ. Το 1999 μετακόμισε με την οικογένεια της στα Κύθηρα, όπου εργάστηκε σε γνωστό λογιστικό γραφείο έως το 2006. Άνοιξε την δική της ατομική επιχείρηση πάνω στο αντικείμενό της που διατηρεί μέχρι σήμερα στις Καρβουνάδες. Ιδρυτικό μέλος πολλών ποντιακών σωματείων & χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών λόγω καταγωγής, λάτρης της παράδοσης, μέλος επί επτά χρόνια του συγκροτήματος της Δώρας Στράτου. Μιλάει Αγγλικά.
Αρμοδιότητες

Θα συνεπικουρεί το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες στην παρακολούθηση και εποπτεία επί των οικονομικών του Δήμου, των Νομικών του Προσώπων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας, των εισπράξεων, των οφειλών, των τελών, των συνεργασιών με τα τραπεζικά και πιστωτικά ιδρύματα.
Θα συνεργάζεται με τους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν το Δήμο και την Αναπτυξιακή Εταιρεία και θα ενημερώνει σχετικά το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις σχετικές Υπηρεσίες του Δήμου.

ΜΑΡΙΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1944 στον Ασπρογέρακα Κεφαλληνίας. Τελείωσε το τότε εξατάξιο 3ο Γυμνάσιο Πατρών το 1962. Έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1968. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός (1969-1970). Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1977 και την ίδια χρονιά έλαβε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής. Το 1985 ανέλαβε Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυθήρων «Τριφύλλειο», όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Έχει δημοσιεύσει είκοσι επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά. Το 2004 εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, θέση που διατήρησε μέχρι το 2007. Διαμένει μόνιμα στην Αγία Αναστασία Κυθήρων, όπου ασχολείται με διαφόρων ειδών αγροτικές εργασίες. Ομιλεί την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Αρμοδιότητες

Ορίζεται υπεύθυνος συντονισμού και συνεργασίας του Δήμου με την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων καθώς και με το Γενικό Νοσοκομείο – Κ. Υ. Κυθήρων «Τριφύλλειο».