Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

Activetrip 2009

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 
                               έως Κυριακή 8 Φεβρουαρίου  
ΤΟΠΟΣ : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών (ΠΕΑΚ) «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος»

Εκθέτες : 62,  Επισκέπτες : 3.000

Η «Activetrip», αποτελεί την έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού στην Ελλάδα. Η έκθεση ήταν αφιερωμένη στις διακοπές με χαρακτήρα βαθύτερης εξερεύνησης των τόπων, αληθινής περιπέτειας και ουσιαστικής γνωριμίας με την ελληνική ιστορία και παράδοση.
Ιστιοπλοΐα, εκδρομές με χαρακτήρα δράσης και περιπέτειας, αγροτουρισμός, αθλητικός τουρισμός, θερμαλισμός και τουρισμός υγείας, θρησκευτικός τουρισμός, συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός έδωσαν το «παρών», παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της χώρας μας σε αυτόν τον τομέα.
Ο Δήμος Κυθήρων συμμετείχε στην έκθεση αυτή με το κατά κοινή ομολογία εντυπωσιακότερο περίπτερο, της διοργάνωσης.
Επαγγελματίες του χώρου αλλά και επισκέπτες της έκθεσης, εξέθεσαν ιδιαίτερα τη συμμετοχή του Δήμου των Κυθήρων, αφού προσέφερε ένα "γεμάτο" περίπτερο με πλούσιο θεματικό υλικό, πλημμυρισμένο με τα έντονα χρώματα των τοπίων του νησιού.
Ο Δήμος Κυθήρων δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προβολή των Κυθήρων στην τουριστική αγορά της Πελοποννήσου, κυρίως λόγω της κοντινής της θέσεως σε σχέση με τα Κύθηρα, καθώς και λόγω της -αποκατεστημένης πλέον- συγκοινωνίας της με το νησί μας.
Το περίπτερό του Δήμου μας επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Αχαΐας, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Ανδρέας Φούρας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κατσιφάρας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Καλοφωλιά, κ. Γιώργος Καλοφωλιάς, ο Πρόξενος της Αυστρίας στην Πάτρα, κ. Φάνης Γεωργόπουλος και ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κ. Χρήστος Παπασημακόπουλος.

Φωτογραφίες από την έκθεση :

Το εντυπωσιακό περίπτερο του Δήμου Κυθήρων Επίσημοι στο περίπτερο του Δήμου Επίσημοι στο περίπτερο του Δήμου

Επίσημοι στο περίπτερο του Δήμου Κυθήρων Επιχειρηματίες των Πατρών στο περίπτερο των Κυθήρων Η μπάντα του Δήμου Πατρέων στο περίπερο του Δήμου Κυθήρων