Αρχική  |  ο Δήμος  |  Επικοινωνία

Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΒΕΝΕΡΗ – ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1964 στην Βρισβάνη (Brisbane) της Αυστραλίας. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέα Τραβασάρο και έχουν δύο παιδιά: το Γιώργο, που είναι πτυχιούχος Ανώτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος και τον Γιάννη, που είναι φοιτητής. Αποφοίτησε από τη σχολή Βιομηχανικής Χημείας του Πολυτεχνείου της Βρισβάνης (Q.I.T) και ειδικεύεται στον έλεγχο βιομηχανικών τροφίμων. Από το 1985 κατοικεί στο νησί των Κυθήρων και ασκεί το επάγγελμα της αγρότισσας. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία μεταδίδοντας τις ομορφιές των Κυθήρων σε όλο τον κόσμο. Από το 1999 μέχρι το 2006 διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κυθήρων, όντας πρόεδρος μιας εκ των τριών μεγαλύτερων κοινοτήτων των Κυθήρων, του Λιβαδίου. Στις 23 Απριλίου 2014 και μετά από συνεννόηση με την ομάδα του κ. Χαρχαλάκη ανακοίνωσε την ένταξή της στην παράταξη «Κύθηρα - Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα».
Αρμοδιότητες

Σχέσεις Δήμου Κυθήρων με αποδήμους, ενώσεις, φορείς και συλλόγους αποδήμων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων. Υποβολή σχετικών προτάσεων στο Δήμαρχο για την περαιτέρω ενίσχυση και σύσφιξη των δεσμών του Δήμου και του νησιού με τους αποδήμους και τους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησής τους.

ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1946 στον Καραβά Κυθήρων. Από το 1964 ως το 2000 διατηρούσε επιχειρήσεις στην Αυστραλία & από τότε έως και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος Αγ. Πελαγίας Κυθήρων. Υπήρξε μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Αγ. Πελαγίας & επί μια τετραετία μέλος του δημοτικού διαμ/τος Ποταμού. Το 2009 ήταν μέλος επιτροπής για την ορθολογική ανάπτυξη των Κυθήρων. Επίσης υπήρξε μέλος της επιτροπής «ΠΕΛΑΓΙΟΜΑΝΙΑ» (καθαρισμός των παραλιών-ευπρεπισμος & καθαριότητα Αγ. Πελαγίας). Ενεργό μέλος Δ.Σ Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού.
Αρμοδιότητες

Αρμόδιος των σχέσεων του Δήμου με τα Κυθηραϊκά και Αντικυθηραϊκά Σωματεία εντός Ελλάδος, με τους συλλόγους, φορείς και ενώσεις που υπάρχουν στα Κύθηρα ή/και έχουν ενεργή ενασχόληση με τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδικού δικτύου και καθημερινότητας.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Πυροπροστασίας και Π.Σ.Ε.Α.

ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στα Αντικύθηρα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μέχρι το 2007 έζησε μόνιμα στα Αντικύθηρα, όπου ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε με την καθημερινότητα και την επίλυση των προβλημάτων του ακριτικού νησιού. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του νησιού του. Διετέλεσε για 12 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Αντικυθήρων.
Αρμοδιότητες

Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδικού δικτύου και καθημερινότητας.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Πυροπροστασίας και Π.Σ.Ε.Α.

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1979 στον Ποταμό Κυθήρων, είναι παντρεμένη με τον Μόσχοβο Χρήστο και έχουν ένα αγοράκι 3,5 χρονών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Κυθήρων το 1997, παρέμεινε στο νησί και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του Τουρισμού. Από το 2002 είναι ιδιοκτήτρια Ξενοδοχείου στην Αγία Πελαγία. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Πελαγίας μέχρι σήμερα στον οποίον διετέλεσε Ταμίας για δύο συνεχόμενες θητείες. Το 2006 μαζί με συναδέλφους της ίδρυσαν την «Ένωση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων Αγίας Πελαγίας» στην οποία και παραμένει Πρόεδρος από την ίδρυση της. Από το 2007 έχει αντιπροσωπεύσει την Ένωση σε Τουριστικές Εκθέσεις και έχει δώσει προσωπικό και συλλογικό αγώνα σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον Τουρισμό.
Αρμοδιότητες
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και προβολής. Ειδικότερα, σε ζητήματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, τρόπου και μέσων διαφήμισης, διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου και του νησιού, συμμετοχής σε δράσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Υποβολή προτάσεων για την πολιτική άθλησης και νεολαίας του Δήμου, την εφαρμογή σχετικών προγραμμάτων καθώς και την γενικότερη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών καθώς και τη γενικότερη στήριξη της νέας γενιάς, σε συνεργασία με το Δήμαρχο.

ΚΟΡΩΝΗΣ ΜΗΝΑΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στα Κύθηρα. Τελείωσε το Λύκειο των Κυθήρων το 1998 και στη συνέχεια φοίτησε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αλίμου με ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα». Η πτυχιακή του εργασία στο ΙΕΚ πρώτευσε. Εργάστηκε ως τεχνικός Η/Υ σε ιδιωτικές εταιρείες, καθηγητής σεμιναρίων πληροφορικής (ECDL), εποχιακά στο Δήμο Κυθήρων με αρμοδιότητα τις καταχωρήσεις Δημοτολογίου, εποχιακά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Εργάστηκε επίσης σε Super Market με αρμοδιότητα τις καταχωρήσεις τιμολογίων. Συνιδιοκτήτης της γνωστής τουριστικής ιστοσελίδας για τα Κύθηρα www.kythera.gr. Έχει εργαστεί για σειρά ετών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γνωρίζει Αγγλικά. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών.
Αρμοδιότητες
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με την Μαρία Κασιμάτη σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και προβολής. Ειδικότερα, σε ζητήματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, τρόπου και μέσων διαφήμισης, διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου και του νησιού, συμμετοχής σε δράσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Υποβολή προτάσεων για την πολιτική άθλησης και νεολαίας του Δήμου, την εφαρμογή σχετικών προγραμμάτων καθώς και την γενικότερη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών καθώς και τη γενικότερη στήριξη της νέας γενιάς, σε συνεργασία με το Δήμαρχο.

ΜΑΡΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ)
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη & μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ λογιστικής το 1983. Από το 1985 έως το 1999 εργάστηκε σε λογιστήριο μεγάλης εισαγωγικής & εμπορικής εταιρείας ΑΕ. Το 1999 μετακόμισε με την οικογένεια της στα Κύθηρα, όπου εργάστηκε σε γνωστό λογιστικό γραφείο έως το 2006. Άνοιξε την δική της ατομική επιχείρηση πάνω στο αντικείμενό της που διατηρεί μέχρι σήμερα στις Καρβουνάδες. Ιδρυτικό μέλος πολλών ποντιακών σωματείων & χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών λόγω καταγωγής, λάτρης της παράδοσης, μέλος επί επτά χρόνια του συγκροτήματος της Δώρας Στράτου. Μιλάει Αγγλικά.
Αρμοδιότητες

Θα συνεπικουρεί το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες στην παρακολούθηση και εποπτεία επί των οικονομικών του Δήμου, των Νομικών του Προσώπων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας, των εισπράξεων, των οφειλών, των τελών, των συνεργασιών με τα τραπεζικά και πιστωτικά ιδρύματα. Θα συνεργάζεται με την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Δήμο Κυθήρων καθώς και με τους Νομικούς που συνεπικουρούν το Δήμο σε ζητήματα οικονομικών, πληρωμής έργων, αρνητικών λογαριασμών, αιτημάτων ανακοπών, αναστολών πληρωμών κ.λπ.
Θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν το Δήμο και την Αναπτυξιακή Εταιρεία και θα ενημερώνει σχετικά το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις σχετικές Υπηρεσίες του Δήμου.

ΜΑΡΙΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1944 στον Ασπρογέρακα Κεφαλληνίας. Τελείωσε το τότε εξατάξιο 3ο Γυμνάσιο Πατρών το 1962. Έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1968. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός (1969-1970). Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1977 και την ίδια χρονιά έλαβε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής. Το 1985 ανέλαβε Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυθήρων «Τριφύλλειο», όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Έχει δημοσιεύσει είκοσι επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά. Το 2004 εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, θέση που διατήρησε μέχρι το 2007. Διαμένει μόνιμα στην Αγία Αναστασία Κυθήρων, όπου ασχολείται με διαφόρων ειδών αγροτικές εργασίες. Ομιλεί την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Αρμοδιότητες

Ορίζεται εντεταλμένος Σύμβουλος για τις σχέσεις του Δήμου Κυθήρων με την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Ορίζεται σύνδεσμος του Δήμου Κυθήρων με την αρμόδια ΔΥ.ΠΕ., το Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων και τις αρμόδιες κρατικές ιατρικές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.